BNB in beweging!

Op maandag 25 februari 2013 (van 08.30 tot 17.00 uur)
vindt de Brabantse resultatendag plaats in het Chassé theater in Breda:

Programma
08.30 uur Ontvangst met koffie en thee
09.00 uur Welkom door Rens Merkelbach, met hulp van ADH2

Doorlopend programma met keuze uit themasessies en/of speeddates:
10.00 – 14.30 uur Themasessies (max. 25 deelnemers, inschrijving), Zie programma overzicht voor exacte tijden
10.00 – 15.00 uur Speeddates (geen inschrijving)

15.00 uur Afsluiting & prijsuitreiking o.l.v. Rens Merkelbach
16.00 uur Netwerkborrel

De hele dag staat in het teken van jouw persoonlijke programma. Ook het tijdstip waarop je luncht, bepaal je zelf; de hele dag door worden koffie, thee, heerlijke sandwiches, muffins en fruit geserveerd.
Schrijf je in voor deze wervelende kennisbijeenkomst, het dagdeel dat je wilt komen en de themasessies waaraan je deel wilt nemen. Meer hoeven we niet te weten. Voor de speeddates hoef je je niet in te schrijven; schuif gewoon aan bij de dates van jouw keuze die elk half uur worden gegeven.
Hoe laat je komt op het dagdeel van je keuze, is geheel flexibel. Voel je vrij om binnen te lopen op het tijdstip dat je schikt en je eigen programma te volgen.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag.

Graag onderstaand formulier volledig invullen, druk daarna op verzenden. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per email. Aanmelden kan t/m maandag 18 februari a.s. maar wacht niet te lang want vol = vol!

Geef hier aan of je de hele dag aanwezig bent of een dagdeel:

Inschrijven

Maak je keuze uit de themasessies die in drie rondes gehouden worden. Iedere ronde duurt 90 minuten. Je hoeft geen keuze te maken, je kunt er ook voor kiezen een blok vrij te houden voor de speeddates. Let op: sommige themasessies worden twee keer gehouden maar er zijn er ook die maar één keer gepland staan!

Themarondes